Inkoop en verkoop

Tulp-Bijl behoort tot de meest veelzijdige hout- en plaatmateriaalleverancier van Nederland.

INKOOP

Natuurlijk bent u als afnemer en gebruiker gebaat bij aanlevering van een constante kwaliteit.

Tulp-Bijl kan u dit garanderen! Door de langdurige en diepgewortelde relaties met producenten en agenten weten wij immers wat kwaliteit voor u betekent. Onze producenten en agenten voldoen aan hoge eisen die Tulp-Bijl stelt om u een constante kwaliteit aan te kunnen bieden. Zo levert Tulp-Bijl u het vurenhout met een KOMO-certificaat. De certificering wordt 4 keer per jaar getoetst door de SKH.

Door de goede contacten met de ‘bron’ levert Tulp-Bijl u steeds weer dezelfde hoogwaardige kwaliteit materialen. Ons gespecialiseerde inkoopteam heeft zeer veel kennis van zaken, en weet voor u de juiste materialen in te kopen. Wij passen ons aan, aan de wensen van de klant!

VERKOOP

Door de hele organisatie heen staan materiaalkennis en klantgericht meedenken voorop. Zowel de productspecialisten als de allround verkoper adviseren de klant kundig.

Dit vinden wij logisch, want bouwen doe je samen! Bij Tulp-Bijl staat ‘partnership’ hoog in het vaandel. Dit blijkt ook uit de juiste afstemming; wat heeft de klant nodig, hoe gaat hij het toepassen en zijn er eventuele alternatieven aan te bieden. Want: Uw belang is ons belang.

Wat maakt Tulp-Bijl nou zo bijzonder?

Onze buitendienstadviseurs bezoeken een geselecteerde klantenkring waar zij met raad en daad te werk gaan; zij geven advies op maat. Of u nou bezig bent met de renovatie van een hele stadswijk of de nieuwbouw van een garage, u kunt steeds rekenen op de maximale inzet van onze verkoopafdeling. Onze buitendienstadviseurs beschikken allen over een eigen rayon, waardoor u een vast aanspreekpunt heeft om uw zaken mee te kunnen doen. Zo kunnen wij de klanten en hun wensen ook echt goed leren kennen!