Accessoires

Wij bieden een professioneel assortiment met o.a. spanbanden, aanhangwagennetten, dekkleden, emmers & kuipen en puinzakken voor jou op voorraad.

Spanbanden

Spanbanden worden gebruikt voor het vastbinden of omsluiten van voorwerpen. Door het gebruik van deze banden blijft alles netjes op de gewenste plek zitten en gaat het niet schuiven. Spanbanden zijn in onze bouwpartner shops verkrijgbaar in meerdere diktes en materialen.

Een dikkere spanband verdeelt de kracht gelijkmatig over een breder oppervlak dan een dunne band. De gespen zijn gemaakt van metaal of plastic. Een metalen gesp is sterker en kan meer kracht weerstaan. In plaats van een gesp kun je overigens ook kiezen voor haken die in elkaar passen. Deze manier van sluiting is ideaal wanneer je de band meerdere malen wilt omwikkelen.

Aanhangwagennetten

Je hoeft maar een klein stukje met de aanhanger en er ligt niet zoveel op. Toch ben je verplicht losse lading te verzekeren met een aanhangwagennet. Het aanschaffen (en gebruiken) van een aanhangwagennet bespaart je veel ellende, niet in de laatste plaats doordat je een hoge boete voorkomt. In ons assortiment zitten aanhangwagennetten van verschillende materialen en in diverse prijsklasses.

Dekkleden

De naam zegt het eigenlijk al: een dekkleed of dekzeil gebruik je om iets mee af te dekken. Of je nu gaat schilderen of spullen/materialen wilt beschermen tegen weerinvloeden voor elk soort ‘klus’ is er een dekzeil. In verschillende materialen en afmetingen verkrijgbaar. Door de ringen die erin zitten, kun je zeil extra vastmaken.

Emmers & Kuipen

Speciekuip, metselkuip, bouwemmer, cementkuip: het zijn allemaal andere woorden voor hetzelfde product. Deze emmers/kuipen zijn extra groot en extra stevig. Onmisbaar bij klussen als metselen, voegen tegelen en stucen. Ze zijn ook handig bij het afvoeren van kleiner bouwafval, maar de grotere kuipen zijn natuurlijk ook leuk als vijver in de tuin! Emmers en kuipen zijn dus eigenlijk multifunctioneel.